Haur Hezkuntzako ulermen-proiektuak - Arrizabalaga Garcia, Amaia; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Haur Hezkuntzarako hiru proiektu dira, Urretxu-Zumarragan ospatzen den Santa Lutxi feria aitzakia moduan hartuta.
2017/02/02
Haur Hezkuntza
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak