Bururik gabeko ileordeak - Bat Pat; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2017)
Zer gertatuko litzateke Fogvilleko biztanle batek ispiluan islatuta ikustea nahi duen aldiro norbaitek edo zerbaitek harrapatzeko imintzioa egingo balu? Silver anai-arrebak eta ni buruko ilearekiko lilura berezia zuen mamua ikertzen hasi ginen. Eta, gure harridurarako, mamuek ere look arazoak izan ditzaketela jakin genuen!
7 urtetik aurrera (urdina)
Miss parrucca spaziale
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura