Saiakuntza bioteknologikoak : erronken bidezko ikaskuntza - Zamora Lucas, Arantxa; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Saiakuntza Bioteknologikoak moduluko bi erronka planteatu dira ETHAZI metodologiaren bidez lantzeko: elikagaien proteinak determinatzea eta elikagai transgenikoak antzematea.
2017/02/20
Keywords: ETHAZI (Metodologia); EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak