Ipuinen mundua - Arruabarrena Amundarain, Virginia; Beraza Otxotorena, Ziortza; Usandizaga Tejeria, Bakarne; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Eskainiko ditugun orientabideak haurraren gorputzaren eta haren gaitasun motorren garapen egokira bideratutako oharrak dira.
2016/09/29
Lehen Hezkuntza
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak