Hainbat behar motorretarako fisioterapia-orientabideak - Errauskin Chaurreau, Eider; Alustiza Tapia, Asier; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Eskainiko ditugun orientabideak haurraren gorputzaren eta haren gaitasun motorren garapen egokira bideratutako oharrak dira.
2016/10/10
Lehen Hezkuntza
Keywords: Fisioterapia; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak