Bikingo ipurterrea - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2017)
Prest al zaudete historiako abenturarik zirraragarriena bizitzeko? Heldu gogor, ekaintza handia izango da eta! Silver familiak oporraldi hotz-hotza egitea erabaki du Ruvanik izeneko herrian, Feroe uharteetan, garai guztietako bikingorik gaiztoena bizi izan zen lekuan. Harald Kirasduna du izena! Batzuen ustez, haren mamua inguruan agertzen da, eta oso umore txarra omen dauka! Eskerrak kondaira baino ez den... ezta? Eskerrak kondaira baino ez den... ezta?
8 urtetik aurrera (gorria)
Harad el fetido
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Banpiroak; Bikingoak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak