Darwin : teoriaren eboluzioa - Bayarri, Jordi; Berasategi, Maialen (Donostia : Ikaselkar, 2017)
Komiki honetan ikusiko duzu naturalista bat nola jaiotzen den. Natura behatzeko eta ezagutzeko zuen pasioak munduan zehar ibiltzera bultzatu zuen. Eta, gainera, teoria baten bilakaera ezagutuko duzu.859 urtean Charles Darwinek "Espezieen jatorriaz liburua argitaratu zuen. Halaere, horretarako prestatzen aritu zen oso txikitatik, berak jakin gabe ere.Komiki honetan ikusiko duzu naturalista bat nola jaiotzen den. Natura behatzeko eta ezagutzeko zuen pasioak munduak zehar ibiltzera bultzatu zuen. Eta, gainera, teoria baten bilakaera ezagutuko duzu.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Darwin, Charles -- (1809-1882); Zientzia-dibulgazioa; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; Biografiak