Errealitate areagotua, bizitzara zuzenean lotutako ikasketa - Uriarte Bidaurrazaga, Maite; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2016)
Lana errealitate areagotuari buruzko onlineko kurtso baten itzulpena da.
2016/04/15
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak