Kirol-portaeren oinarriak - Intxaurraga, Rita; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2017)
Modulu honetan, kirolariek, batez ere adin txikikoek, eboluzio-fase bakoitzean portaerari, garapen motorrari eta ikasteko gaitasunari dagokienez zer ezaugarri dituzten ikasiko dugu. Era berean, kirol-praktikan eragina izan dezaketen alderdi psikologiko, afektibo eta sozialez arituko gara. Bestalde, kirolariekin -banaka zein taldean- erabiltzeko egokiak diren hainbat komunikazio- eta motibazio-teknika ere landuko ditugu, baita gizarte- eta familia-inguruneetan eragina izateko estrategiak ere. Azkenik, kirol-formatzaileak berari dagokion eremuan gizarte-balioak egoki transmititzeko nola jokatu behar duen ere aztertuko dugu.
2017/03/06
Lanbide Heziketa, goi-mailako zikloa
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak