Nola landu inklusioa Gorputz Hezkuntzan - Ibarrondo Arakistain, Estitxu; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2017)
Material honen helburua da bestelakotasunen bat (minusbaliotasuna, urritasuna, desgaitasuna) duten ikasleek gainerakoekin batera parte hartzea Gorputz Hezkuntzako saioetan; hau da, inklusioa lantzea. Teoria aldeko jakingarri batzuk eta inklusioa lantzeko joko egokituak dira tarteko.
2017/02/23
Keywords: Inklusioa; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak