Teknologiaren hastapenak - Goikoetxea, Joxeba; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2017)
Oinarrizko Teknologia irakasgaiaren oinarrizko kontzeptuak azaltzen dira bideotutorial laburren bidez.
Zer da teknologia?
2017/03/08
DBH, 1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak