Saiakuntza zientifikoen bilduma curriculum-aniztasuneko ikasleentzat - Rojo Arrizabalaga, Eneko; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2016)
Saiakuntza-zientifikoen bilduma dugu honakoa, DBHko bigarren zikloan lantzen diren zenbait kontzeptu zientifiko ulergarriagoak egiteko asmoarekin.
2017/03/08
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak