Arrantzan - Murua, Mitxel; Tokero, Julen (Donostia : Elkar ; Katxiporreta, 2007)
Goiz batean Pirritx eta Porrotx arrantzara joan ziren Getariara kanaberak hartuta. Eta han bi lagun egin zituzten. Askotan interesgarriagoa baita lagunak egitea arrainak harrapatzea baino.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hezkidetza; Arrantzaleak; Arrantza; Adiskidetasuna; Eskuzko lanbideak; Lanbideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak