Antzezten__ teketen ten! - Goenaga, Aitzpea; Matxinbarrena, Álvaro (Donostia : Erein, 2006)
Lau antzezlan ditugu liburu honetan, eta urteko lau urtaroekin batera datoz. Aizpea Goenaga aktoreak garaian garaikoa antzezteko proposamena egiten digu, eta laguntza eskaintzen. Lan hauetako dekoratuak egitea erraza da oso. Bestalde, askotariko pertsonaiak ageri dira eta hainbat lagunek har lezake parte bertan. Gainera, adinez txikienek zein neska-mutiko koskortuagoek antzezteko moduko lanak dira: txikienek hizki gorriz dagoena besterik ez dute ikasiko. Hazitxoek, aldiz, testu osoa. Hona, beraz, udaberria, uda, udazkena eta negua antzerki eginez emateko aukera, aktore zailduaren eskutik.
10-12 urte bitartekoentzat (berdea)
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan; Ahozkotasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Antzerkia