Izeko Mirenek lagun berria du - Ramos Villanueva, Goio; Eibar, Eider ([S.l.] : Ibaizabal, 2005)
Izeko Mirenek lagun berria duelako haserre omen dago ama. Uxuek ez du ezertxo ere ulertzen: zergatik ote dabil umore txarrez egun osoan amatxo? Galde egiten duenean, ordea, erantzun bera jasotzen du beti; ez duzu ulertuko, baina...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Hezkidetza; Lesbianismoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak