Tximeleta - Tiourina, Svetlana; Erroteta, Ane (Donostia-San Sebastian : Hiria, 2005)
Txakurrak tximeleta nahi luke izan. Hegan egiteko. Saiatzen da baina alferrik.
6 urtetik aurrera (urdina)
Schmetterling
Keywords: Irrika; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak