Eta ni zer? - Morillo, Fernando (Donostia : Elkar, 2007)
Hamasei urteko neska bat da Larraitz: bizia, azkarra, sentibera, jatorra... baina ez da polita, eta horrek min handia ematen dio. Alferrik esango diote "barnea" dela garrantzitsuena, gero inguruko mutil guztiak bere ahizpa Usoaren atzetik baldin badabiltza. Maitasunari eta bizitzari buruzko nobela mamitsu eta aldi berean dibertigarri honen egilea Fernando Morillo azpeitiarra da, filosofian lizentziatua.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Konplexuak (Psikologia); Sexualitatea; Sexu-heziketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak