Gabonak ipuinetan (bizkaieraz) - Etxebarria Ayesta, Juan Manuel (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2002)
Ipuinen CD honetan, Euskal Herriko ahoz ahozko tradizio-ipuinen bidez, kristo aurreko zein osteko Eguberri eta Gabon jaien barri emoten da, euskaldunon izakera eta esakera jatorrean oinarrituta.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: Eguberriak; Euskal kultura; Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak