Giza garuna eta ordenadorea : (garunaren eboluzioaz) - Jastrow, Robert; Turing, Alan M.; Searle, John (Donostia : Gaiak, 1997)
"Ordenadorea eta Garuna" liburua da zientzi dibulgazio-mailan garunaren eboluzioari buruz idatzi den libururik interresgarrien eta ederrenetako bat. Nazioarte mailan ospe handia duen Robert Jastrow zientzialariak garunak kosmos mailan duen testuingurua maisuki azalduko digu, gero gizakia moldatu duten indar ebolutiboak zehazki aztertzeko.
1997/02/25
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Burmuina; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak; Garuna -- Zerebroa; Garuna -- Zerebroa; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa