Maitasuna besterik ez : Sandrak Meike maite du - Arold, Marliese; Zabaleta, Pello (Donostia : Elkar, 2007)
Lehen maitasuna beti da kilikagarria, mila poz eta buruhauste dakartzan abentura zirraragarria. Sandrak uste du bere betiko lagun Thomasekin hasiko dela noizbait, hala espero dute inguruko guztiek ere, baina berak ez du ezer berezirik sentitzen, Meikek, ordea, zorabioa sortzen dio ezagutu bezain laster. Baina Meike neska da! Nobela ausart bezain ederra dugu hau, irakurtzeko arina eta gizartearen hainbat aurreiritzi apurtzen lagundu nahi duena.
12 urtetik aurrera (horia)
Einfach nur Liebe (Sandra liebt Meike)
Keywords: Nerabeen maitasuna; Hezkidetza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak