Bazter guztiei begira II : 9-10 urteko haurrentzako CD-ROMa - Gereka, Josune; Odriozola, Oihan; Migel Altzo Saria (2007) (Donostia : Gipuzkoako Ikastolen elkartea, 2006)
Probak gaindituz ingurumena eta euskara ikasteko joko bilduma.
CD ROM honetan 6 gai lantzen dira: 1.- Maite ditut, maite, gure bazterrak; 2.- Ameriketara joan nintzen!; 3.- Mugi gorputza eta izan ontsa!; 4.- Mila gau eta bat gehiago; 5.- Ura, bizitzaren iturri!; 6.- Izan zirelako gara, garelako izango dira
2006.06.20
9-10 urte
Migel Altzo Saria 2007: CD-ROM multimedia, aipamen berezia
Keywords: Ordenagailu-jokoak; EIMAk onetsitako materialak; Jolas didaktikoak