Albertok kaka egin du - Casanave, Jean; Txiliku; Casanave, Daniel (Donostia : Ttarttalo, 2003)
Simonak eta Augustok bikote zoriontsua osatzen dute; lainorik gabeko zeru baten antzeko eguraldia dute, eguneroko eginkizunek goxatutako epeltasuna... Baina, arrisku bat bada zorion hori apur dezakeena, ekaitz bat eguraldi hori zapuztuko duena: Alberto izena du eta belarri luzeak ditu...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak; Zirkua; Jeloskortasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak