Luzi, Fer! - Suarez, Jon; Valverde, Mikel (Bilbo : Aizkorri, 2002)
Luziak sei urte ditu. Fernandok ere bai. Fernando ilehoria da. Luziak horia du ilea. Lurziak oreztak ditu sudurraren bi aldeetara. Fernandok sudurraren alde banatan ditu oreztak. Fernandok txaplata darama ezker begian. Luziak ez. Luziak eskuineko begian darama txaplata. Luziak eserita egiten du txiza. Fernandok, berriz, zutik...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura