Hiru bidelapurrak - Ungerer, Tomi (1931-2019); Izagirre, Koldo (Pontevedra : Kalandraka, 2007)
Baziren behin kapa beltz eta kapelu beltzeko hiru bidelapur gaizto. Halako batean, gau ezin ilunago batean, zalgurdi bati eman zioten alto, bidaiari bakarra zekarren gurdiari: Uxue izeneko umezurtza...
5 urtetik aurrera (urdina)
Die drei rauber
Keywords: Bidelapurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura