Elefante txori-bihotza - Landa, Mariasun; Urberuaga, Emilio (Madrid : Anaya-Haritza, 2005)
"Interes kulturalak dituen elefante-talde batek maistra dinamiko eta abenturazale baten beharra du. Etxebizitza oihan afrikar batean. Dieta begetarianoa. Soldata: Ehun tona banana". Maistra batek, iragarki hori irakurri eta lana eskatzen du. Han, oihanean, ohartuko da elefante guztiak ez direla berdinak: nolako bihotza, halako elefantea. Hor dago koska.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Elefanteak; Eskola -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak