Hamaika andere ausart - Oli; Thomassen, Helle; Izagirre, Koldo (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2018)
Herri ipuina. Bidaiatzeko gogoa pizten duena. Hamaika emakume ausartek ezagutu zuten Al Ahmar, ipuinetan galdu zen bat eta gelditu ziren hamar... baina oraindik bide luzea dago egiteko.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Hezkidetza; Errimak; Zenbakiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak