Betaurrekoak ditut eta zer? - Urkiza, Ana; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkarlanean, 2003)
Handiak eta txikiak, berritsuak eta lotsatiak, gizenak eta argalak... pertsona guztiok ez gara berdinak. Eta zer? Liburu hau ere desberdina da, horrexegatik da polita. Baietz gustatu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Gainditzea; Betaurrekoak; Konplexuak (Psikologia); Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak