Beldurtia naiz - Iturbe Maiz, Arantxa; Valverde, Mikel (Donostia : Elkarlanean, 2001)
Handiak eta txikiak, berritsuak eta lotsatiak, gizenak eta argalak... pertsona guztiok ez gara berdinak. Eta zer? Liburu haue ere desberdina da, horrexegatik da polita. Baietz gustatu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haurren beldurra; Giza harremanak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak