Biziaren sorrera eta eboluzioa : (teoria berriak) - Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Abrisketa, Juan Ignacio; Etxeberria Iturrate, Arantza (Donostia : Gaiak, 1999)
"Biziaren sorrera eta eboluzioa" liburuan azken hamarkadan biologia teorikoan, paleontologian eta eboluzioaren teorian egindako aurkikuntza eta ikerkuntzarik garrantzitsuenak biltzen dira. Biziaren sorrera argitzeko eszenatoki desberdinak eta sinbiosiak eboluzioan izan dezakeen erabateko garrantzia hemen ere aztergai ditugu.
1999/04/19
Bibliografia: 161-162. or.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Bizitza; Biologia -- Biogenesia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak