Tipi-tapa-tipi ilunabarrean - Meabe, Miren Agur; Eibar, Eider (Berriozar : Denonartean, 2016)
Tipi-tapa-tipi ilunabarrean Eskutik helduta goaz paseoan, tipi-tapa-tipi ilunabarrean. Afalondoan esaten diot aitonari: -Tira, iluntzen ari du eta.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura