Ikazkina Olentzero bihurtu zenekoa - Arnal Gil, Txabi; Santos, Mikel (Donostia : Elkar, 2016)
Bazen behin ikazkin bat, hartzea baino, ematea nahiago zuena. Behin batez, mendia utzi eta hirira jaitsi zen ikazkin hura... Ipuin miragarri bat idatzi du Arnalek, ametsetako magia istorio sinesgarri baten bidez kontatzen diguna.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Eguberriak; Euskal kultura; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak