Hamaika galdera dinosauroei buruz - Khan, Sarah; Horne, Sarah; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Historiaurreko kontuetan jakintsuak izan nahi duten haurrei zuzendutako liburua. Galdera-liburu honen bidez, gure planetan inoiz bizi izan diren izaki harrigarrienei buruz ikasiko dute.
8 urtetik aurrera
Jatorrizko izenburua: Dinosaur quizzes
Keywords: Dinosauroak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak