Mila bi etxetan bizi da - Judith Koppens; Nijs, Anouk; Elsenaar Argaia, Ihintza ([Donostia] : Ttarttalo, 2016)
Milak bi etxe ditu: batzuetan, amaren etxean bizi da, eta bestetan, aitarenean. Gaur, amaren etxera doa. Amaren etxean, Milak hortzak eskuila berdearekin garbitzen ditu. Aitaren etxean, berriz, eskuila gorri batekin. Egia esan, ez da gauza bera izaten amarekin egotea, edo aitarekin. Baina amatxorentzat eta aitatxorentzat Mila munduko neskatilarik maitagarriena da. Eta hori ez da inoiz aldatuko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Mila heeft twee bed jes
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Dibortzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak