Lotara! - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Animaliak dibertitzen ari dira, baina... Ez daude bakarrik! Ikusi lagunak zer egiten ari diren... Sshh, isil-isilik egon! Loaren ohiturei buruzko liburua da.
2 urtetik aurrera (urdina)
Kijk eens - Hoe ik slaap!
Letra larria
Zabaltzen diren orrialdeak
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura