Alarguntsa beltza - Peillen, Txomin (1932-2022) (Donostia : Hiria, 2013)
Alarguntsa beltza, emakume aztoragarria eta erakargarria da. Txomin peillenen nobela hau bezain diztiratsua eta aztoragarria. Aise eta arnasari eutsiz irakurtzen den nobela honetan, idazle xuberotarrak, maisuki ardazten du heriotz eta intrigazko gertakizuna. Peillenen obra osoan nabari den fantasia eta umorearen arteko jokoak, interes eta perspektiba berezia damaio nobelari. Nobela hau, Txomin Peillenen bibliografiann gailen ageri da.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren diru laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura