Lekeitioko ondarea : portuari begira - Txakartegi Etxebarria, Bittor; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2016)
LH 5 eta 6. mailetako ikasleentzako eta irakasleentzako liburuxka modukoa da honako hau. Bertan, Lekeitioko portuaren historiara hurbiltzeko materiala dator: abiapuntuan, proiektu bat egitea proposatzen da eta, gainerakoan, horretarako behar den gutxieneko informazioa ematen da (portuaren historiaren zedarri nagusiak, esaterako), era bateko eta besteko baliabideen bidez (irakurgaiak, planoak, ariketak...).
2017/02/08
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak