Zazpigarren alaba : zenbait sekuentzia didaktiko Araba ezagutzeko - Basozabal Mendiguren, Edurne; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2017)
Araba, zazpigarren alaba. Bertan behar egin eta bizi garenok ondo dakigu hori. Askorentzat da ezezaguna gure lurraldea, bertan bizi garenontzat ere bai, harrigarria badirudi ere. Lehen Hezkuntzak helburutzat hartzen du ikasleak bere inguruan gero eta autonomia handiagoa lortzea eta horretarako, ezinbestekoa da ikasleek beren burua eta ingurua ezagutzea, inguru horri eragin dieziokeen elementu gisa.Helburu honi ondo heltzeko Inguruaren Ezaguera arloak lagunduko digu, horretan biltzen baitira ikasleek bere inguruaren partaide diren kontzientzia hartzen laguntzen dieten edukiak eta gaitasunak.
2017/02/20
Lehen Hezkuntza, 3. eta 4. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak