Gerezien denbora pastorala : Itsasu (Arrosa : Aldudarrak Bideo, 2014)
Gerezien denbora 2014 Lehen aldikotz, hiri pastoral bat sortu da Euskal Herrian... Aturri ibai hegiko altzairutegietako langileen historia kondatuz. Sustraiak sakonki loturik artzainen munduan, 2014ko Gerezien Denbora pastorala hiriaren munduan bizi da, gure eskualdeko hainbeste famili hunkitu eta hunkitzen dituen langile eta industriaren historia berpiztuz. Langileria historia hori berezia izan da, jatorri guzietako baserritarrak etorrarazten eta enplegatzen bait zituzten Bokale Tarnozetako burdinolek. Horrez gain, gure eskualdeetakoek egun bikoitza egin behar zuten usu, lantegi eta alorretako lanen artean. Ehun bat kantari, aktore, dantzari, musikari bildu ditu Ezkandrai elkarteak... Kostaldetik Xiberora, baita ere hego Landesetatik... sekulako giro on batean.
Adin guztietakoentzat
Hizkuntzak: euskara; azpitituluak: frantsesa
Keywords: Ikuskizunak; Pastoralak (Antzerkia); Antzerki-emanaldiak; Filmak