Elur bustia - Lizarralde, Pello (Donostia : Erein, 2016)
Lizarralderen pertsonaiak begi, belarri eta usaimen dira hitz bilakatu bitartean. Eta paisaiaren barruan, izan urbanizatua edo basoa, hartzen du arnasa pertsonaia horrek, eta harekin nobela
Keywords: Helduentzako Literatura