Harri eta herri 50 urte (artikulu bilduma) - Aresti, Gabriel (1933-1975); Kintana, Xabier; Euskaltzaindia; Gabriel Aresti Kultura Elkartea (Bilbo : Euskaltzaindia : Gabriel Aresti Kultura Elkartea, 2014)
Gabriel Arestiren liburuaren berrargitalpena, lehenbizi argitaratu zela 50 urte betetzen direnean. Horrekin batera, gaur egungo idazleek, Arestiri eta bizi izan zen garaiari buruz idatzitako artikuluen bilduma
[1. libk.] . Harri eta herri 50 / Gabriel Aresti. -- [2. libk.] .Harri eta herri 50 : artikulu bilduma / Ibon Eraso ... [et al.]
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Aresti, Gabriel -- (1933-1975) -- Kritika eta interpretazioa; Euskal poesia -- Historia eta kritika; Monografiak