Txalo pin txalo - Lertxundi, Anjel; Orue, Luis; Rius, Roser (Donostia : Erein, 1982)
"Euskara jolasez" liburu-bilduma bat da Euskal Herriko haur erdaldunei zuzendua. Horrela, lehendabiziko urteetatik euskararekin harremana izango dute jolasen, abestien eta ipuinen bidez. Bakoitza bere erritmoan.
1982/07/16
7 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak