Matematikak OHO 11.- Berretzaile negatibodun berreketak - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Berretzaile negatibodun berreketetaz automatismoak lortu.
Oinarri positiboa eta berretzaile negatiboa. Oinarri negatiboa eta berretzaile negatiboa. Eragiketak: berreketen biderkaketa, berreketen zatiketa eta berreketa baten berreketa.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak