Matematikak OHO 9.- Erro Karratua - Alzola, Mari Karmen; Etxebarria Aiesta, Ramon; Gorrotxategi, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal ; Barcelona : I.K.A., 1990)
Helburua: Erro karratuaren gaiak eta askatzeko bideo behar den bezala ezagutu.
Kontzeptua. Ikurra. Gaiak. Zenbaki batean erro karratuen lorpena. Erro karratu osoa. Erro karratuen froga.
1998
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak