Begiratu dezaket zure pixoihalean? - Genechten, Guido Van; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Xaguk jakingura handia du. Den-dena usnatu behar du, baita lagunen pixoihalak ere. Banan-banan, erbiaren, ahuntzaren, txakurraren, behiaren, zaldiaren eta txerriaren pixoihalak usnatu ditu. Jakina, besteek ere Xaguren pixoihala begiratu nahi dute. Eta ezusteko handia hartuko dute. Sagu txiki baten jakingura handiari buruzko ipuin dibertigarria.
0-6 urte (urdina)
Mag ik eens in je luier kijken?
Keywords: Animaliak; Jakin-mina; Higienea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak