Titiriteroen ipuinak - Amuriza, Miren; Txintxurreta, Nagore; Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Bilbo] : Urtxintxa Eskola - Bizkaia, 2012)
DVD.CD.LIBURUA. Zeinu hizkuntzan, brailez, entzuteko, irakurtzeko eta ikusteko liburua. Argitalpen berria. 8 ipuin, euskal kulturako 8 lagun esanguratsuren eskutik idatziak. Kulturartekotasuna, hezkidetza, inklusioa eta euskara ardatz, haurrei eta hezitzaileei zuzendutako balioen ipuin sorta.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura