Bizente Sarria (1767-1835) sermoitegia : XVIII. eta XIX. mendeetako euskal oratoria sakratua - Etxebarria Etxebarrena, Nagore; Apraiz Oliden, Ainara; Labayru Ikastegia ([Bilbo] : Labayru Ikastegia, 2009)
Liburu honetan frantziskotar etxebarritarraren 90 sermoi argitaratu bako bildu dira. Gehienak Etxebarriko orain berrehun urteko euskeraz idatzita dagoz. Ikertzaileok testua modu bitara eskini dabe: gaurko grafiaz paperean eta jatorrizkoa CDan. Sarrera-azterlan zehatz-sakona dauka, idazlearen bizitzaz eta testuaren hizkeraz.
Keywords: Sarria, Bizente -- (1767-1835)- -- Sermoiak; Monografiak