Hartzak - Courtauld, Sarah; Furukawa, Masumi; Elsenaar Argaia, Ihintza ([Donostia] : Ttarttalo, 2014)
Ba al dakizu munduan zortzi hartz mota besterik ez daudela? Liburu honetan hartzak non bizi diren eta zer jaten duten ikusiko duzu, baita hartz-kumeek zer egiten duten ere, lehenbizikoz gordelekutik kanpora ateratzen direnean.
7 urte arte (urdina)
Keywords: Hartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak