Lehen Hezkuntzako Gorputz Hezkuntzarako programazio-eredu bateratua (arazo-egoera) : unitate didaktikoak eta programazio-ereduak - IRALE (Eibar); IRALE (Gasteiz); IRALE (Donostia); SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea) (Gasteiz : Eibar : Donostia : [SOHAT] : Irale, 2016)
Lehen Hezkuntzako Gorputz Hezkuntzarako oinarrizko programazioa, 36 unitate didaktikoz osatua. Unitate bakoitzean ekintza motorren eremu bateko jarduera zehatz batzuk eskaintzen dira: bakarkakoak, buruz burukoak, elkarlanekoak, aurkaritza edo lankidetza taldeko kirolak, ziurgabetasun eremukoak eta adierazpen-jarduerak.
Lehen Hezkuntzaq, 4., 5. eta 6. mailak
Keywords: Zirkua; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak