Bi txori - Sánchez, Diego Francisco "Dipacho" ([Donostia] : Ttarttalo, 2015)
"Baziren behin bi txori..." Hitzik gabe irakurtzeko istorio bat.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Kontsumismoa -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak