Arbola eskuzabala - Silverstein, Shel (1932-1999); López Gaseni, Manu (Pontevedra : Kalandraka ; Arre : Pamiela, 2015)
Adiskidetasuna, ingurumena zaintzea eta beste aldarrikatzen dituen klasiko bat berreskuratu dugu. Samurra eta hunkigarria, haurtzarotik helduarorako bidearen kontakizuna da; arbolak mutiko batenganako dituen adiskidetasunari eta eskuzabaltasunari buruzko istorio bat.
7 urte arte (urdina)
The Giving Tree
Keywords: Eskuzabaltasuna; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak